Training & Coaching

werk met mij

Coaching

Een baan en leven waar jij helemaal jezelf bent en echt gelukkig bent, dat is waar je voor gaat. Wat moet je daarvoor doen? Allereerst jezelf op nummer 1 zetten en kiezen voor verandering. In mijn coaching ofwel individuele trainingssessies leer jij precies wat je nodig hebt. Vergelijk het met een personal training in de sportschool alleen nu werk je aan jezelf, je geluk en je toekomst. 

Ga je voor ontwikkeling van je vaardigheden zoals communicatie of leiderschap om verder te groeien? Of zoek jij naar de perfecte nieuwe baan? Of een reshape van je leven? Mijn coaching is voor degene die zich herkent in een praktische, to the point en persoonlijke werkwijze. Heb jij de durf om het anders te doen en de toewijding? Als jij de uitdaging aandurft, dan kunnen wij daarin samenwerken. 

Communicatie

De ontwikkeling van communicatieve vaardigheden maar ook het ontdekken van communicatiestijlen en het verbeteren van communicatie.

Loopbaan ontwikkeling

Van Jobcrafting tot ontdekken wat je nu precies wilt. Shape your career is de basis, jij gaat bereiken wat je wil in je loopbaan.

Leiderschap

Management skills op alle niveaus. Eigenaarschap, delegeren, strategisch handelen. Leiderschap is niet alleen leidinggeven aan een team, het is meer dan dat.

Time management

Productiviteit, efficiëntie, voorkomen van stress, werkdruk en alles wat daarbij komt kijken.

Shape your future

Uniek programma. Verander je leven op alle vlakken en bereik precies wat jij wil. Leer de stappen en hoe je dit in je leven toepast.

Ga voor persoonlijk resultaat

Voorkom vastzitten in je baan maar ga elke dag enthousiast naar je werk door te investeren in jezelf. Groei persoonlijk en professioneel in slechts een aantal trainingssessies.  

Investeer in je toekomst en kies voor jezelf

Coaching 

Vaak nemen we geen tijd om even te pauzeren in het leven. Even checken waar werk ik nu en wat vind ik daar eigenlijk van? 

We hebben het druk met van alles en je werk verwacht ook veel. Dus wat doe je?  Je gaat door en door maar ondertussen voel je niet de blijdschap, vrijheid en de energie die je wel kan en zou willen voelen in je werk. 

Ik werk nu dagelijks met veel passie om iedereen de mogelijkheid te geven om de ideale baan te vinden waarin je vrijheid, geluk en plezier voelt maar ook jezelf kan zijn.

Veel cursisten hebben dit bereikt, ook jij kan dit bereiken. Ga voor de ideale baan voor jou. Plan een online meet-up in en ik vertel je meer over unieke programma. Het is een vrijblijvend gesprek, de keuze is aan jou. 

Vrijblijvend kennismaken

Telefoon: +31(0)6 39 44 09 87
E-mail: info@manonkuijten.nl
Winkelwagen