Manon Kuijten Trainingen

coaching programma

De ideale baan

Elke dag breng je veel uren door op je werk samen met je collega’s. Soms ben je misschien zelfs meer aan het werk dan thuis. Goed, dan wil je dus niet elke dag op zien tegen de werkdag, je irriteren aan dingen, op de klok kijken of je dag er al bijna op zit en leven voor het weekend. Je verdient beter dan dat, toch? 

Wat je wel wil is werk wat je leuk vindt, waar jij geïnspireerd rondloopt, nieuwe ideeën en energie krijgt. Plezier in je werk hebt en het gevoel dat jij je tijd echt goed besteed. Tijd is het meest waardevolle dat je hebt en dan is het beter om zelf controle te nemen over wat jij wil en daarvoor te gaan. Laat je omgeving ook niet bepalen hoe dat eruit moet ziet. Jij wil de ideale baan voor jou, is dat mogelijk? Jazeker! Jij mag kiezen: ga je zo door of kies je voor jezelf? 

Ontdek wat je wil in je werk

We beginnen bij het begin. Wat wil je? Ik begeleid je zodat jij precies weet wat je wil met je werk en waar je naar op zoek bent. Ontdek wat je belangrijk en leuk vindt. Leer jezelf beter kennen, je talenten, vaardigheden en uitdagingen.

Vind de ideale baan

Dan gaan we op zoek naar de perfecte baan. Hoe ziet deze baan eruit? Wat voor bedrijf, collega's, de branche en hoe vindt je die baan dan? De zoektocht start en de ideale baan wordt gevonden.

sollicitatie training

De ideale baan is gevonden en nu werken we ernaartoe dat je de baan ook krijgt. We starten met de sollicitatie training. Van het contact leggen, tot jezelf presenteren, gesprekken voeren, schrijven, LinkedIn en alles wat jij nodig hebt in je sollicitatie.

onder-
handelen

Uiteindelijk ben je bijna zover om je ideale baan te accepteren maar jij kiest voor jezelf en daarom leer je onderhandelen. Wat wil je bereiken en hoe kan je dit bereiken? Denk hierbij aan salaris, auto van de zaak, arbeids-voorwaarden, flexibele uren en thuiswerken

Contract & Champagne

We kijken naar je arbeidsovereenkomst en als je er klaar voor bent teken jij voor jouw ideale baan. Tijd om het te vieren.

Ga voor jouw ideale baan

Je wil voorkomen dat je maar gewoon elke dag werk doet wat je niet leuk vindt, waar je geen energie van krijgt en het je ongelukkig maakt. Kom erachter wat jij wil want voor jou is er de ideale baan en die kan jij krijgen! 

De ideale baan coaching programma

Vaak nemen we geen tijd om even te pauzeren in het leven. Even checken waar werk ik nu en wat vind ik daar eigenlijk van? 

We hebben het druk met van alles en je werk verwacht ook veel. Dus wat doe je?  Je gaat door en door maar ondertussen voel je niet de blijdschap, vrijheid en de energie die je wel kan en zou willen voelen in je werk. 

Ik werk nu dagelijks met veel passie om iedereen de mogelijkheid te geven om de ideale baan te vinden waarin je vrijheid, geluk en plezier voelt maar ook jezelf kan zijn.

Veel cursisten hebben dit bereikt, ook jij kan dit bereiken. Ga voor de ideale baan voor jou. Plan een online meet-up in en ik vertel je meer over unieke programma. Het is een vrijblijvend gesprek, de keuze is aan jou. 

Vrijblijvend kennismaken

Winkelwagen