Manon Kuijten Trainingen

Generatie Z: een kennismaking voor managers

Interactieve online webinar over leidinggeven aan generatie Z, de generatie van de toekomst. 

27

oktober

10:00-12:00

tijd

online

live webinar

€125,-

investering

DEEL DEZE CURSUS:

Generatie Z: een kennismaking voor managers

Generatie Z, voor veel managers een nieuwe generatie met eigen uitdagingen. Het zijn de nieuwe medewerkers met een eigen visie, ondernemerschap en gevoel van vrijheid. Ze voelen zich de mensen van de toekomst, zij moeten het gaan doen. Het is ook de generatie die moeilijk te werven zijn maar ook te behouden. In mijn online live workshop krijg je als manager meer inzicht in de belevingswereld van Generatie Z en leer je hoe je als manager effectief en duurzaam leidinggeeft aan deze jonge ambitieuze mensen. 

In mijn jaren als sollicitatie en persoonlijke ontwikkeling trainer maar ook als recruiter heb ik veel ervaring op gedaan met generatie Z. De generatie die mij graag meer verteld over wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze naar op zoek zijn. Voor managers is deze generatie, geboren tussen 1997 en 2012, een generatie met uitdagingen waar ze nog niet vaker mee te maken hebben gehad. 

Ik leer je meer over deze generatie, de uitdagingen, de pluspunten en wat je als manager moet weten. Je leert welke vaardigheden je kan inzetten om leiding te geven aan deze medewerkers. We hebben het ook over werving en het behouden van je generatie Z medewerkers. 

IN DE live ONLINE workshop LEER JE:

Het is nu aan jou

Generatie Z: een kennismaking voor managers

Voor deze unieke live online traning investeer je slechts:

€125,- 

incl. 21% BTW

Klanten reviews

Anneke Gouw
Lees verder
Ontspannen sfeer en trainster die de juiste vragen stelt om tot denken en doen aan te zetten. Zeker een aanrader!
Linda Katkevica
Lees verder
Manon is a knowledgable, caring and inspiring trainer. She puts theory in practice and helps people to learn by doing. With her classes time passes without knowing. And gives lots of energy after.
Sophie
Lees verder
Manon is zo'n warme, inspirerende en professionele trainer. Ze creëert een omgeving waarin je over alles kunt praten en ze weet precies hoe ik het beste leer. Niets kan me meer stoppen met dank aan Manon.
Previous
Next
Boost je carrière

Meer cursussen

Bekijk andere interessante cursussen

Workshop

Jobcrafting: weer gelukkig in je werk

Minder stress maar meer positiviteit en van minder energie naar nieuwe energie. Elke dag naar je werk omdat je het leuk vindt, je waardering krijgt en met een voldaan gevoel thuiskomt. De live online workshop job crafting: weer gelukkig in je werk . Ik leer je de basis van job crafting in de live online workshop.

JOB CRAFTING: WEER GELUKKIG IN JE WERK

Live online workshop 30 September 2022 10:00-12:00 uur
Bekijk de workshop

Workshop

Ontdek welke baan het beste past bij jou!

Ontdek welke baan het beste bij jou past, start je zoektocht en vindt de baan! Zodra jij weet wat je wil en zoekt in een baan, ga je deze vinden. Heb je het gevoel dat je niet weet wat je wil en wat voor baan bij je past? Schrijf je dan in voor deze praktische en hele effectieve live online workshop en kom erachter welke baan het beste past bij jou!

Make it happen online cursus

Live online workshop 12 oktober 2022 10:00-12:00
Bekijk de workshop
Winkelwagen