Manon Kuijten Trainingen

Job crafting training voor managers

In de online live training leer je hoe jij jouw medewerkers tevreden, gelukkig, voldaan en ontspannen stelt in hun werk d.m.v. job crafting. Job crafting draagt bij aan loyale en blije medewerkers, een hogere productiviteit en kwaliteit. Job crafting is een must voor elke manager!

13

oktober

3

november

10:00-12:00

live online training

€175,-

TAAL

DEEL DEZE CURSUS:

Job crafting training voor managers

Tevreden en gelukkige medewerkers zorgen voor een goede werksfeer, hogere productiviteit, loyaliteit en uiteindelijk winst voor het bedrijf op alle vlakken. Job crafting is een manier om je medewerkers de mogelijkheid te bieden om zelf controle te nemen over het werkgeluk en de loopbaan. Elke manager wil leren wat job crafting is en hoe zij hun medewerkers hiermee kunnen ondersteunen maar er zijn nog maar enkele manager in Nederland die het toepassen. Een gemiste kans. Schrijf je daarom in voor de job crafting training voor managers. In slechts 2 live online trainingsochtend leer ik je job crafting zodat jij daarna je medewerkers deze mogelijkheid kan bieden en hier beide de positieve resultaten van gaat zien. 

Job crafting is in Nederland nog een redelijk onbekende manier om je werk anders in te richten en controle te nemen over je eigen werkgeluk. Dit, terwijl job crafting een hele goede basis om weer gelukkig te worden in je werk. Ik heb de resultaten in de praktijk gezien en daarom weet ik hoe belangrijk het, als manager, om te weten welke kansen job crafting allemaal biedt. 

Job crafting in het kort:

Job crafting is een manier om je werk te veranderen zodat het past bij je kennis, vaardigheden, talenten en interesses. Het gaat om wat je goed kan en graag doet.

Jobcrafting kan op verschillende onderdelen in het werk:

1. Task crafting ofwel taak crafting. 

2. Cognitive crafting ook wel cognitief crafting. 

3. Relational crafting ook wel relationeel crafting. 

IN DE live ONLINE training LEER JE:

Het is nu aan jou

Job crafting training voor managers

Voor deze unieke live online training investeer je slechts:

€175,-

incl. 21% BTW

Klanten reviews

Anneke Gouw
Lees verder
Ontspannen sfeer en trainster die de juiste vragen stelt om tot denken en doen aan te zetten. Zeker een aanrader!
Linda Katkevica
Lees verder
Manon is a knowledgable, caring and inspiring trainer. She puts theory in practice and helps people to learn by doing. With her classes time passes without knowing. And gives lots of energy after.
Sophie
Lees verder
Manon is zo'n warme, inspirerende en professionele trainer. Ze creëert een omgeving waarin je over alles kunt praten en ze weet precies hoe ik het beste leer. Niets kan me meer stoppen met dank aan Manon.
Previous
Next
Boost je carrière

Meer cursussen

Bekijk andere interessante cursussen

training

GENERATIE Z: EEN KENNISMAKING VOOR MANAGERS

Generatie Z, voor veel managers een nieuwe generatie met eigen uitdagingen. Het zijn de medewerkers met een eigen visie, ondernemerschap en gevoel van vrijheid. In mijn online live workshop krijg je als manager meer inzicht in de belevingswereld van Generatie Z en leer je hoe je als manager effectief en duurzaam leidinggeeft aan deze jonge ambitieuze mensen.

GENERATIE Z: EEN KENNISMAKING VOOR MANAGERS

Live online training 20 oktober 10:00-12:00 uur
Bekijk de training

workshop

ONTDEK WELKE BAAN HET BESTE BIJ JOU PAST

Ontdek welke baan het beste bij jou past, start je zoektocht en vindt de baan! Zodra jij weet wat je wil en zoekt in een baan, ga je deze vinden. Heb je het gevoel dat je niet weet wat je wil en wat voor baan bij je past? Schrijf je dan in voor deze praktische en hele effectieve live online workshop.

ONTDEK WELKE BAAN HET BESTE BIJ JOU PAST

Live online workshop 19 oktober 10:00-12:00 uur
Bekijk de workshop
Winkelwagen