Manon Kuijten Trainingen

ontdek welke baan het beste bij jou past

Ontdek welke baan het beste bij jou past, start je zoektocht en vindt de baan! Heb je het gevoel dat je niet weet wat je wil en wat voor baan bij je past? Schrijf je dan in voor deze praktische en hele effectieve live online workshop. 

20

oktober

10:00-12:00

tijd

online

live workshop

€22,50

investering

DEEL DEZE CURSUS:

Ontdek welke baan het beste bij jou past

Ontdek welke baan het beste bij jou past, start je zoektocht en vindt de baan! Zodra jij weet wat je wil en zoekt in een baan, ga je deze vinden. Heb je het gevoel dat je niet weet wat je wil en wat voor baan bij je past? Schrijf je dan in voor deze praktische en hele effectieve live online workshop. 

Een baan moet passen bij jou maar wat zoek je in een baan? En welke baan past bij jou? Je komt erachter in de workshop. Ik leer je verschillende technieken hoe jij inzicht krijgt in je wat je wil, waar je goed in bent en wat je op dit moment zoekt. Zodra jij weet wat voor baan je zoekt, dan kan je deze vinden. 

IN DE live ONLINE workshop LEER JE:

Het is nu aan jou

Ontdek welke baan het beste bij jou past

Voor deze unieke live online workshop investeer je slechts:

€22,50,-

Klanten reviews

Anneke Gouw
Lees verder
Ontspannen sfeer en trainster die de juiste vragen stelt om tot denken en doen aan te zetten. Zeker een aanrader!
Linda Katkevica
Lees verder
Manon is a knowledgable, caring and inspiring trainer. She puts theory in practice and helps people to learn by doing. With her classes time passes without knowing. And gives lots of energy after.
Sophie
Lees verder
Manon is zo'n warme, inspirerende en professionele trainer. Ze creëert een omgeving waarin je over alles kunt praten en ze weet precies hoe ik het beste leer. Niets kan me meer stoppen met dank aan Manon.
Previous
Next
Boost je carrière

Meer cursussen

Bekijk andere interessante cursussen

Workshop

Job crafting: weer gelukkig in je werk

Minder stress maar meer positiviteit en van minder energie naar nieuwe energie. Elke dag naar je werk omdat je het leuk vindt, je waardering krijgt en met een voldaan gevoel thuiskomt. De live online workshop job crafting: weer gelukkig in je werk Ik leer je de basis van job crafting in de live online workshop.

JOB CRAFTING: WEER GELUKKIG IN JE WERK

Live online workshop 30 September 10:00-12:00 uur
Bekijk de workshop

training

GENERATIE Z: EEN KENNISMAKING VOOR MANAGERS

Generatie Z, voor veel managers een nieuwe generatie met eigen uitdagingen. Het zijn de medewerkers met een eigen visie, ondernemerschap en gevoel van vrijheid. Het is ook de generatie die moeilijk te werven is maar ook te behouden. In mijn online live workshop krijg je als manager meer inzicht in de belevingswereld en leer je hoe je als manager effectief en duurzaam leidinggeeft aan deze jonge ambitieuze mensen.

Make it happen online cursus

Live online training 13 oktober 2022 10:00-12:00 uur
Bekijk de training
Winkelwagen