Manon Kuijten Trainingen

Over Manon Kuijten 

Shape your future

Hallo!

18 jaar geleden stapte ik in het vliegtuig om in het buitenland te wonen en werken. De wereld over reizen deed ik in 5 jaren daarna. In die jaren ontwikkelde, leerde en ontdekte ik mezelf, mensen en de wereld. En toen begon mijn “carrière”, zoals we allemaal onze eerste baan krijgen. De start van je loopbaan waarvan je niet weet hoe deze gaat ontwikkelen. Voor mij startte ik in perfecte eerste baan. Ik werkte hard, veel en groeide door in bedrijven, functies en salaris. Tot ik even tot rust kwam en me realiseerde ; “wacht eens even dit is helemaal niet waar ik moet en wil zijn.” 

Ga voor persoonlijk resultaat

Ik zie mezelf nog staan voor mijn eerste groep cursisten 10 jaar geleden. Ik werkte als senior manager en gaf leiding aan een team maar werd gevraagd om een uitstapje te maken als trainer. Een nieuw team wilde namelijk leren om het maximale uit hun samenwerking te halen. 

Als senior manager gaf ik leiding aan veel verschillende medewerkers maar vanaf dat moment ontmoette ik ook veel cursisten tijdens mijn trainingen. Er zijn me daar echt een paar dingen duidelijk geworden.                                                   

Over
Over

Allereerst werkgevers zien hun medewerkers onvoldoende en investeren op een verkeerde manier. Waarbij het bedrijf goede mensen verliest, kennis kwijtraakt en er weinig werkgeluk binnen het bedrijf is.  

Ten tweede iedereen, jij, ik en ook eigenaren tot alle lagen in het bedrijf,  worstelen met hun rol, werk- privè balans, persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. 

Ik werk nu dagelijks met veel passie om iedereen de mogelijkheid te geven zichzelf beter te leren kennen, zich te ontwikkelen en daarbij te doen waar zij blij van worden zonder dat de omgeving dit voor ze bepaald.

Mind - behavior - result

Ik ben Manon Kuijten en bij mij kun je terecht voor trainingen, advies en coaching op maat voor een groep of jezelf. Ik zet mezelf in zodat iedereen in werkomgeving is waar ze willen zijn. Er is optimisme, energie, autonomie en waarbij mensen gezien worden en elkaar zien. 

Je werkt alleen met mij en daarbij kies je voor kleinschaligheid, persoonlijke benadering, maatwerk en altijd resultaat met gewenst effect op jezelf en de omgeving. Ik kies ook voor leren door te doen, geen uren theorie waar je niks aan hebt. Doen = leren. Mijn methode mind – behaviour – result heeft alles te maken met de kracht van je mind. Dit is altijd het startpunt, daarna volgt je gedrag en uiteindelijk het resultaat. Er zijn geen cursisten of groepen die niet bereiken wat ze voor ogen hadden.

Jij mag nu kiezen, de keuze is aan jou: 

Laten we kennismaken!

Stuur mij een bericht of bel mij direct

+31 (0)6 39 44 09 87

Email info@manonkuijten.nl

Winkelwagen